ptstudio TipTopKuntoon -kuntosali

TipTopKuntoon-kuntosali – treenaa yksin, kaverin tai koko perheen kanssa ikiomalla salivuorolla, ilman muita asiakkaita

 

Olen Kari Turpela, 55-vuotias yrittäjä Espoosta. Harrastanut kuntosalitreenaamista jo 70-luvulta alkaen, heti kun ensimmäiset kuntosalit Suomenmaahan ilmestyivät. Olen ollut jäsenenä kymmenillä saleilla ennen kuin perustin oman salini ptstudio TipTopKuntoon v. 2014. Kuntosali on minulle enemmän intohimo kuin yritystoiminta. Kokemukseni perusteella tiedän, mitä ja minkälaisia laitteita hyvällä salilla tarvitaan. Tv-shopin ihmelaitteet, vatsalaudat yms eivät ole kuntosalin vakiovarusteita, vaan laitteiden pitää olla turvallisia, tukevia, säädettäviä, joilla koko keho, kaikki lihasryhmät saadaan hyvin treenattua ja tarpeeksi ”rautaa”. Mieluiten kehitän saliani aina vain paremmaksi kuin, että miettisin sijoituksia liiketoiminnan kannalta. Haluan käydä sellaisella salilla, joka on viihtyisä ja puitteet motivoivat varsinkin säännölliseen treenaamiseen.

Oma saunavuoro? Jep, totta kai, monilla suomalaisilla on! Mutta entäpä oma salivuoro?

Monet kuntosalit ovat hyvinkin ruuhkaisia, eikä oikein tilaa omalle treenille tunnu löytyvän, ei ainakaan iltapäivälle tai illansuulle. Harmillista… Välillä tekisin mielelläni kiertoharjoittelun eri laitteilla, mutta ei taida onnistua laitteiden varaaminen omaan käyttöön puoleksi tunniksi, joten jää hyvä hikitreeni tekemättä. Jaahas, näyttää tuo jalkatreenilaitekin olevan varattu koko ajan. Mitähän sitä sitten täällä pääsisi tekemään….

Pitäisi olla oma salivuoro!  B-A-D-A-M ! Nyt sellainen onnistuu!

Ikioma salivuoro kuntosalille, jossa laadukkaat kuntosalitason laitteet odottavat käyttäjäänsä. Jos haluat treenata kaikessa rauhassa sovitun ajan, ilman muita asiakkaita, ruuhkaa, oma salivuoro on juuri sinulle. Eihän täällä yksin tarvitse treenata, jos ei halua. Tuo kaveri mukaan tai koko perhe – ilmaiseksi. Tiesitkö, että kuntosaliharjoittelukin voi olla perheen oma yhteinen harrastus?

Jos kaipaat ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, niihin et ikävä kyllä tällä salilla törmää. Et liioin radiokanavien soittolistoihin etkä juurikaan hauberinpullistelijoihin tai kaiken maailman töllistelijöihin ja kommenttien huutelijoihin. Niin, eikä sitä saunavuoroakaan täältä valitettavasti saa.

ptstudio TipTopKuntoon –kuntostudio Tapiolassa, Espoossa poikkeaa kaikista muista kuntosaleista sillä, että täällä asiakas voi harjoitella kuntosalilaitteilla vapaasti omassa rauhassa yksityisesti.

Oman salivuoron, joka normaalisti on 90 minuuttia saat kätevästi varattua netin kautta. Myös tunnin tai kahden tunnin varausaika on mahdollinen ja sopimuksen mukaan vaikka koko päivä! Sali on omalla avaimella käytettävissä joka päivä, mihin aikaan tahansa – 24/7. Kuntosali on vain sinun käyttöösi silloin varattu.

Saat vapaasti ottaa mukaan ystävän, oman personal trainerin tai koko perheen.  Ptstudio TipTopKuntoon on ns. PT-ystävällinen sali, eli ulkopuoliset personal trainerit ovat myös tervetulleita omein asiakkaittensa kanssa treenaamaan.

Salimaksu perustuu aikaan, ei henkilöiden lukumäärään. Et myöskään sitoudu maksamaan kuukausimaksuja, jos treenaamisesi on välillä harvempaa, vaan maksat vain ja ainoastaan käytetyistä salikäynneistä. Eikä laskua tule lainkaan kuukaudesta, jolloin et salia ole käyttänyt. Reilua, eikö?

Kuntosalilta löydät laadukkaat kuntosalilaitteet, mm.

 • crosstrainer
 • voimaräkki
 • useita taljoja ja TRX-valjaat
 • ojennus- ja koukistuslaitteet
 • jalkaprässi ja hackkyykkylaite
 • käsipainot 1-30kg, levytangot ja
 • penkit ja lukuisia pienlaitteita, erilaisia tankoja ja kehonhuoltoon sopivia tarvikkeita

Näillä laitteilla saadaan laaja valikoima tehokkaita, kaikkia lihasryhmiä kuormittavia harjoitteluliikeitä helposti aikaiseksi.

Mikä tekee ptstudio TipTopKuntoon-salista erilaisen salin?

 • Yksityisellä treenivuorolla voit treenata todella tehokkaasti ja keskittyä treenaamiseen niin kuin itse haluat.
 • Saat puhista ja ähistä mielesi mukaan tai tehdä poseerausharjoituksia peilihuoneessa.
 • Joillekin on epämieluista lähteä julkiselle salille muiden ihmisten kanssa treenamaan, mutta täällä siitä ei tarvitse stressata. Salille on mukava tulla ja mukava treenata, melkein kuin kotona!
 • Pienen salin ilmapiiri on todellakin kotoisampi kuin ruuhkaisella, yleisellä kuntosalilla.
 • Ja aina on helppo antaa palautetta sali-isännälle, jos johonkin asiaan pitää puuttua. Jos toivot jonkin lisälaitteen salille tai tarvitset sparraajan ja valmentajan apuja treenaamiseen kuntosaliohjauksen tai treeniohjelman muodossa, saatavilla on.
 • Asiakasta kuunnellaan ja jokaiselle löytyy 110% henkilökohtaista ja ystävällistä asiakaspalvelua!

Kuntosaliharrastus, jonka tarkoitus on tuottaa sinulle hyvää oloa ja liikunnan iloa!
Priorisoi ajankäyttöäsi – täsmäisku kuntosalille – tehokas, suunniteltu treeni.

Ylläpidä ystävyyssuhteita ja tule ystäväsi kanssa treeneihin tai arvosta perhe-elämää perheen omalla yhteisellä viikottaisella treenihetkellä.

Referenssit

Juuri minulle täydellinen sali. Toivoin salille dippilaitetta ja muutaman viikon päästä salille oli tullut uusi, jykevä dippi. — MaxH

Vuorotyön takia piti päästä treenaamaan aikaisin aamulla ja myöhään illalla. TipTopKuntoon-salilla se onnistuu ja vieläpä hiukan edullisemmalla sopparilla —MarkusM

Viihtyisät tilat ja ilmaisia parkkipaikkojakin paljon! — MoonaN

Kuulosti liian hyvältä ollakseen totta! Haaveilimme mieheni kanssa salista, jossa voi treenata ilman hulinaa ja saa ottaa lapsenkin mukaan omalle salivuorolle ilman lisämaksuja. —HannaH

Yksityinen ja viihtyisä kuntosali ajanvarauksella vain sinun ja ystäväsi tai koko perheen käyttöön – ilman sitoumuksia

Minkälaisella kuntosalilla sinä mieluiten harjoittelisit?

Kuntosali on nyt varattavissa omaan privaattikäyttöön:

 • 10,00€ / 60 min
 • 15,00€ / 90 min
 • 20,00€ / 2 tuntia
 • tai 85,00€ kuukausimaksulla

Laskutus tapahtuu aina sen mukaan, kumpi tapa; kertamaksu vai kuukausimaksu tulee sinulle edullisempi. Laskun saat jälkikäteen kerran kuukaudessa toteutuneiden harjoituskertojen mukaan.

Huomio tämä erikoisuus: Et sitoudu kuukausimaksuun, jos treenikerrat jäävät vähiin.

 

Tarjous

Sovitaan aika ja tule katsomaan salia, kuinka se soveltuisi sinun treeneihisi. Jos sovimme tapaamisen, ennen 31.8.2017, tingin kuukausihinnan 75,00€ ja saat ensimmäisen treenikerran ilmaiseksi.

Bonus

Bonuksena, kun tulet asiakkaaksi, teen sinulle ilmaisen henkilökohtaisen kuntosaliohjelman (arvo 75,00€), jonka mukaan pääset heti treenaamaan salillani tehokkaasti.

Miksi kannattaa toimia nyt

Toimi pian, sillä asiakasmäärä on rajoitettu, jotta yksityiset treenit ovat jatkossakin mahdollisia.

Nähdään salilla! Älä jää jonotuslistalle, vaan ota samantien yhteyttä ja tule katsomaan privaatti kuntosalia! Yhteydeottolomakkeelle tästä.

UKK – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olen kokeillut kuntosalitreenaamista, mutta käynnit jääneet vähiin ennen kuin ovat kokonaan loppuneet. Miten välttyisin tältä?

Privaattisalivuorolle voit tuoda mukanasi ystävän tai vaikkapa perheen ilman lisämaksua. Kokeile tällaista yhteistreeniä. Haluatko oman personal trainerin varmistamaan säännöllisesti vaikkapa vain kerran kuussa, että treenit sujuvat? Tai ehkä lisämotivaatiota antaa henkilökohtainen kuntosaliohjelma. Kaikki nämä ovat mahdollista TipTopKuntoon-kuntosalilla. Palvelut ja hinnat täältä.

On niin kova kiire elämässä, etten tiedä ehdinkö salilla käydä.

Olet varmasti priorisoinut kiireet, mutta mieti vielä uudestaan, voisitko jonkun asian muuttaa siten, että aikaa olisi kuntosalitreeniä varten. Se hyöty, minkä kuntosalitreeni tuo on varsinkin lihaskunnon ylläpito ja parantaminen. Lihaskuntoa et pysty kehittämään kävelylenkillä. Toisaalta, et sitoudu myöskään kuukausimaksuihin, jos et ehdi salille kuin muutaman kerran kuukaudessa. Et sitoudu minkäänlaisiin jäsenmaksuihin, treenaat miten ehdit ja laskun saat vain toteutuneista treenikerroista.

Tulisin salille mieheni ja lasteni kanssa, onko näin, että sali maksaa 85,00€ molemmilta vai yhteensä?

TipTopKuntoon-salin hinnoittelu on varausaikaan perustuva. Tunnintreeni maksaa 10,00€. Salilla voit olla yksin, ystävän tai koko perheen kanssa ilman lisämaksua. Jos olet käynyt salilla 15 kertaa kuukauden aikana ja välillä yksin, välillä koko perheen kanssa tai aina puolison kanssa, hinta on aina yhteensä tuo sovittu kuukausimaksu.

Olen aika huonossa kunnossa, pystynkö kuntosalilla treenaamaan?

Aivan varmasti! Jokainen kuntosalilaite on turvallinen ja helppo säätää juuri sinun voimiesi mukaan. Kuntosalilla huono kunto nousee kohisten!

Miksi vaihtaisin salia ja tulisin asiakkaaksenne?

TipTopKuntoon-kuntosalilla ei tarvitse kärsiä ruuhkasta, ei muita asiakkaita. Pienen jäsenmäärän vuoksi et ole yksi treenaaja tuhannen joukosta. Jokaisen asiakkaan toiveet huomioidaan. ptstudio TipTopKuntoon -kuntosali on ainutlaatuinen kuntosalikonsepti!

Yhteydenottolomakkeelle tästä

About Author: