HUOM! SIVU KESKENERÄINEN!

Kuukauden kuntosaliohjelma

 

Täältä löydät kuukauden kuntosaliohjelmasi. Jokaisen kuukauden alussa tänne päivitetään ohjelmasta uusi versio noin 4-6 viikon välein. Enää sinun ei tarvitse miettiä, minkä treenin teet seuraavaksi! Ammattimaisesti luodut periodisoidut ohjelmat on tehty henkilöille, jotka haluavat treenata tunnintreenin kuntosalilla 3, 4 tai 5 kertaa viikossa. Kuntosaliohjelmassa linkit liikkeiden suoritustekniikkaan  (mm. youtube-videot) ja kuntosalivalmentajan vinkit.

 

Hei treenaaja!

Olen sinun online-kuntosalivalmentajasi ja haluan valmentaa ja ohjata sinua valitsemasi kuntosaliohjelman mukaisesti. Jokaisen kuukauden alussa päivitetään ohjelmasta uusi versio noin 4-6 viikon välein.

 

Kuntosaliohjelman liikkeet harjoittelet millä tahansa kuntosalilla. ptstudio TipTopKuntoon tarjoaa treenaamiseen yksityiset tilat, jolloin salilla ei ole muita harjoittelijoita kuin sinä ja sinun mukana tuomasi henkilöt. Jos haluat treenata kotona, sinulla tulee olla ainakin säädettävät käsipainot, levytanko, penkkipunnerruspenkki, leuanvetotanko, vastusvetokumeja. Mutta huomioi, että kuntosaliohjelma on laadittu ensisijaisesti kuntosaliharjoittelua varten.

 

Jokainen uusi kuukausittainen treeniohjelmasi perustuu johonkin tiettyyn teemaan, joka on looginen jatko edelliselle ohjelmalle. Teemana voi olla mm. lihasmassan hankinta, voiman lisääminen ja näiden erilaiset yhdistelmät: tehostettu rasvanpoltto, perusharjoittelu ym. Mukaan voit tulla milloin tahansa, vaikka ohjelmat vaihtelevat kuukausittain. Tässä mallissa tärkeintä on ohjelman progressiot 3-4 kuukauden aikana, jolloin keholle kohdistuva ärsyke muuttuu siten, että treenaaja pysyy kasvuvyöhykkeellä, eikä kehitys pysähdy.

 

Tavoitteena on saada keho kiinteäksi ja urheilullisen lihaksikkaaksi!

 

Kuntosaliohjelmassa käytettyyn terminologian voit tutustua tästä>
Harjotuksien terminologia

Lataa ensimmäiseksi ilmainen kuntosaliohjelma

Jos treeniohjelma on sinulle mieluisa ja sopiva ja haluat jatkaa seuraavan kuukauden treeniohjelmaan hintaan 9.95€, voit tilata Ota Yhteyttä -sivun kautta. Lähetän ohjelman sinulle pdf-muodossa sekä laskun.

Tuotteella 14 päivän maksuaika ja 14 päivän palautusaika.

Treeniohjelman yhteenvedon löydät täältä