TipTopKuntoon-kuntosali omatoimiselle treenaajalle tai Personal Trainerille!

TipTopKuntoon-sali vuokrataan treenaajan tai ulkopuolisen personal trainerin käyttöön. Ilmastoidun n. 100m2 kuntosalin saat henkilökohtaiseen privaattikäyttöösi haluamasi ajan alkaen 60 min. Salin voit kätevästi varata nettikalenterin kautta.

TipTopKuntoon-salin valintakriteeri ei ole ensisijaisesti hinta vaan mahdollisuus harjoitella tehokkaasti ja omassa rauhassa tai oma perheen kanssa ilman muita asiakkaita monipuolisilla ja laadukkailla kuntosalilaitteilla. Vaikka koko kuntosali on vain sinun käytössäsi on salin käyttömaksu kohtuulllinen. Eikä salilla tarvitse yksin pakertaa,vaan voit ottaa mukaan jakamaan kustannuksia kaverin, puolison tai koko perheen. Tästä pääset katsomaan voimassaolevat tuntihinnat.

Joustavalle treenaajalle löytyy myös ns. äkkilähtöhintoja tarjoushinnoilla sekä aamu-päiväaikoja salin käyttöasteen mukaan.

Ota tästä yhteyttä ja tule tutustumaan salille ja näet, sopivatko tilat sinulle.

Kuntosali on käytettävissä klo 6:30 - 23:00. Kysy meiltä tarjousta sinulle ja treenikaverillesi.

 

Ruuhkaton kuntosali laadukkailla laitteilla.

Kuntosalilta löydät kotimaiset ja laadukkaat Normann-kuntosalilaitteet ja USA:ssa valmistettuja Cybex-laitteita, joilla saadaan laaja valikoima tehokkaita, kaikkia lihasryhmiä kuormittavia harjoitteluliikeitä aikaiseksi. Raskaiden laitteiden lisäksi löytyy pienempiäkin välineitä hyvää treeniäsi varten.

  • kuntosalilaitteilla, kuten taljat, hackkyykky, jalka- pohjeprässi, rintaprässi jne.
  • voimaräkki, penkkipunnerrus, kyykyt, maastavedot
  • harjoittelu erilaisilla levytangoilla ja käsipainoilla
  • kehonpainoharjoittelu ja TRX-valjaat ja vastuskuminauhat
  • kahvakuulaharjoittelu
  • aerobiset laitteet; Wattbike AtomX –kuntopyörä, Concept2-soutulaite