Valmennukset, personal training.

Personal Training

Sovitaan ajankohta ilmaiseen ja riskittömään strategiatapaamiseen ja testitreeniin! Ilman minkäänlaista sitoutumista!

Ota tästä yhteyttä

 

Strategiatapaaminen

Veloitukseton ja ilman sitoutumista tutustumistapaaminen TipTopKuntoonsalilla. Kartoitetaan alustavasti mm. harjoitteluhistoriaasi, lähtötilannetta ja osaamistasi kuntosaliympäristössä. Mitkä ovat tavoitteesi ja realistiset mahdollisuudet harjoitella? Haasteet säännölliselle harjoittelulle. Tapaamisen jälkeen valmentajalla on hyvät pohjatiedot, kuinka juuri Sinulle luodaan räätälöity harjoittelusuunnitelma treeniohjelmineen ja minkälaisella yhteistyöllä saamme parhaan mahdollisen tuloksen.

Me pidämme huolen, että treenisi on aina ajantasalla. Joko aloitamme, oletko valmiina? Älä enää epäröi!

Sinä ansaitset tuloksia, sinä määrittelet tavoitteet - me autamme saavuttamaan ne!

 

Yksilövalmennus

Koska Sinä olet päättänyt sijoittaa omaan hyvinvointiisi on meille valmentajille tärkeä, että onnistut saavuttamaan tavoitteesi 100% ja treenikokemuksestasi tulee miellyttävä ja harrastuksesta pysyvä. TipTopKuntoon-salilla on erinomaiset jopa ainutlaatuiset edellytykset auttaa näiden saavutuksissa.

Yksilövalmennuksen aikana koko kuntosali on vain valmennusasiakkaan ja kuntosalivalmentajan käytössä. Mitään häiriötekijöitä johtuen ulkopuolisista harjoittelijoista ei ole! Kuntosalivalmentaja ohjaa ja valmentaa Sinut kartoituspalaverin pohjatietojen mukaan aina perusasioiden kautta erikoistekniikkaharjoituksiin saakka. Tavoitteena turvallinen ja tehokas kuntosaliharjoittelu.

Yksilövalmennus voi sisältää esimerkiksi kuntosaliohjelman laatimisen ja harjoitteiden läpikäymisen salilla teknisesti oikein ja tehokkaasti – unohtamatta monia yksityiskohtia. Yleensä vähintään 2-3 tapaamista valmentajan kanssa.

Yksilövalmennuksia voidaan toteuttaa myös kahden asiakkaan kesken, esim puolison tai kaverin kanssa. TipTopKuntoon-sali on myös valmis räätälöimään valmennuspaketista asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden, mainittakoon mm. PT-motivator, jossa tapaamiset järjestetään sopivasti sellaiseen tahtiin, että asiakas ehtii hyvin treenata salilla useamman viikon kunnes valmentajan kanssa tavataan uudelleen ja tarkistetaan kehitys sekä päivitetään ajoissa treeniohjelma. Valmentaja auttaa tarpeen mukaan ylläpitämään treenimotivaatiota tai puuttuu nopeasti muihinkin ongelmatilanteisiin.

Muita suosittuja valmennuskokonaisuuksia on mm. 6-12 kk harjoitussuunnitelma, päivittyvät, loogiset ja nousujohteiset treeniohjelmat. Tapaamiset 1-4 krt kuukaudessa.

Yksilövalmennushinnat riippuvat tapaamisten määrästä ja sisällöstä. Tapaamiset ovat aina TipTopKuntoon-salilla ja sisältävät kuntosalin sisäänpääsyn. Hinnoitteluesimerkit löydät tästä linkistä.

 

TipTopKuntoon-pienryhmät

Yksinään harjoittelu johtaa usein siihen, että se on tehotonta ja tavoitteet jäävät toteutumatta. Treenataan väärin, väärillä liikeradoilla ja vailla selkeää treeniohjelmaa. Nyt järjestämme myös TipTopKuntoon-pienryhmävalmennuksia.  Saat ammattitaitoisen liikunnanohjauksen ja hyvän kunnon. Ryhmien koko on vain 2-5 henkilöä, jolloin valmentaja pystyy hyvin huomioimaan jokaisen ryhmäläisen. Näin taakaamme, että jokainen treenaaja tekee harjoitteet turvallisesti ja oikeaoppisesti sekä tehokkaasti. Jokainen meistä haluaa oman valmentajan itselleen. Pienryhmässä se on edullista, koska useampi henkilö jakaa kustannuksen. Täältä löydät hintatiedot. Ennen kuin huomaatkaan, pienryhmässä käy niin, että viikko viikolta ja kuukausi kuukaudelta etenet kohti tavoitteitasi!

Viikottaiset pienryhmät käynnistyvät tarpeen mukaan jatkuvasti sopivan ryhmän muodostuttua mm. iän, kunnon ja harrastushistorian mukaan.  Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Varaa oma paikkasi ryhmässä mahdollisimman pian!

 

Olkoon valmennuspaketti  yhden kerran treenitapaaminen tai 3 vuoden valmennussuhde,
jokainen tapaaminen 100% suunniteltu juuri sinulle henkilökohtaisesti!