Personal trainer Lauttasaaressa – palveluksessasi!

Karin taustaa

Värikästä elämänkokemusta kertynyt jo yli puoli vuosisataa ja reilut puolet tuosta kokemuksesta liittyy tavalla, jos toisellakin kuntosaliharjoitteluun. Siis 30 vuotta kokemusta kuntosalitreenaamisesta.

 

Käytännön osaamisen lisäksi valmentajalisenssit Trainer4You:n kursseilta 2012-13: hyvinvointivalmentajaksi ensin ja sitten kuntosalivalmentaksi. Liikuntapuolelta vuosien varrella harrastettu tai kokeiltu mm: laitesukellusta, laskettelua, sulkapalloa, lenkkeilyä, triathlonia. Suomalaisella sisulla, tekemisen ilosta ”kylmiltään vedetty” neljäsosa triathlon kymmenen kertaa ja muutaman kerran olen toiminut myös toimitsijana.
Päälle 50 vuotiaana toivon olevani esimerkki, että ”hiukka vanhempanakin” voi ja kannattaa treenata ”punteilla”. Ja tietty, hyvä meininki tarkoittaa myös sitä, että treenataan tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

 

Mielelläni opastan niin nuoria kuin seniori-ikäisiäkin turvallisesti ja tavoitteellisesti. Valmentajana oma tyylini on analyyttisen rauhallinen, ystävällinen, humoristinen ja  mieluummin porkkanalla kuin kepillä houkuttelen Sinut kurkottelemaan kohti tavoitteitasi ja ulottumaan sinne saakka, toivottavasti jopa ylittämään ne!


Yrityksen perustaminen

Halusin perustaa salin, jossa harjoittelu on ennen kaikkea tehokasta, mukavaa, viihtyisää…Aika on kortilla! Kiirettä on jokaisella, eikä tunnu löytyvän vapaata aikaa edes itselleen. Jos ajankäytön suunnittelee tehokkaasti, kas kummaa saattaa puoli tuntia tai tuntikin just ja just löytyä. 

 

Kuntostudio perustettiin, koska monilla saleilla asiakkaan valmentaminen ja omakin treenaaminen toisinaan on haasteellista. Yleinen kuntosali voi olla:

  1. ääriään myöten täynnä iltapäivisin ja illoin
  2. asiakasmääristä johtuen, laitteet kärsineitä ja rikki
  3. ulkopuolisten personal trainereiden toimintaa rajoitettu useilla saleilla

TipTopKuntoon-kuntosali tarjoaa Sinulle mahdollisuuden harjoitella tehokkaasti juuri sen ajan, minkä olet nipistänyt arjen muista kiireistä, oli se sitten 30 minuuttia tai tunti tai kaksi. Ruuhkaton, privaatti kuntosali 70m2 sali kymmenineen laitteineen ja välineineen on yksinomaan Sinun käytössäsi. Jos tarvitset ja haluat, ohjaajana ja valmentajana, sparraajana osaava personal trainer, kuntosalivalmentaja. Valmentajan kanssa on helppo ja turvallista aloittaa kuntosaliharjoittelu ja asettaa realistiset kuntotavoitteet sekä pyrkiä niitä kohti.

 

Koko sali on Sinun käytössäsi!

 

Ei tarvitse odottaa omaa vuoroaan, koska toinen treenaaja on varannut laitteen omaa harjoitustaan varten. Kukaan ei edes kiellä Sinua pitämässä taukoa istuen jalkaprässi-laitteessa. Paitsi, ehkä vaativa valmentaja! Tai ehkä olet kokenut häiritseväksi asiaksi toisen harjoittelijan katseet, örinät tai sitten haluatkin itse puhista kyykkytelineiden alla tehdessäsi kovaa harjoitusta. Eikä kukaan ole arvostelemassa, jos olet kuntosaliharjoittelua aloitteleva. Valmentaja on joka hetki läsnä suorituksessasi.