Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi

 

Opi viikossa enemmän kuin rannemittareilla kuukausissa.

Fibion testausFibion-analyysi perustuu tarkkaan kiihtyvyysanturi- ja asennontunnistusteknologiaan, sekä tieteelliseen tutkimustietoon istumisen haitallisuudesta suhteessa liikkumisen terveyshyötyihin.

Fibion tunnistaa arjessa tapahtuvat eri pituiset istumis- ja seisomisjaksot, kevyen ja reippaan kävelyn, pyöräilyn sekä reippaan liikkumisen. Fibion mittaa ja analysoi eri aktiivisuustyyppien energiankulutuksen ja terveysvaikutukset taustatietojesi perusteella. Esimerkiksi, Fibion kertoo seisomatyöpöydän tai työmatkapyöräilyn vaikutuksen arkiliikunnassasi, toisin kuin ranteessa pidettävät laitteet. Tuloksena on kattava ja ymmärrettävä Fibion-raportti, joka kertoo istutko ja liikutko suositusten mukaisesti, ja ovatko arjen istuminen ja liikkuminen tasapainossa terveyshyötyjen kannalta.

Mittauksen hyödyt

  • Näe istutko ja liikutko nykyisten suositusten mukaisesti
  • Näe ovatko liikuntasi ja istumisesi tasapainossa painonhallinnan ja terveyshyötyjen kannalta
  • Opi kuinka pienikin määrä liikuntaa riittää vähentämään istumisesi haitallisuutta
  • Löydä haitalliset ja hyödylliset arkiaktiivisuusrutiinisi
  • Näe mitkä aktiivisuutesi kuluttavat eniten energiaa
  • Valitse itsellesi sopivat tavoitteet terveellisiin arkiaktiivisuusrutiineihin ja näe heti niiden laskennalliset terveysvaikutukset

Mittauksen kulku

Saat pienen mittalaitteen käyttöösi 3-7 päivän ajaksi, jonka perusteella analyysi voidaan tehdä.

Mittauksen jälkeen saat parin päivän sisällä sähköpostitse linkin henkilökohtaiseen videopalautteeseen sekä raportteihin, joita voit selata verkkoselaimessa. Raportti voidaan käydä läpi myös yhdessä valmentajan kanssa. Fibion-raportissa näet suositukset arkiaktiivisuustottumustesi muuttamiseksi ja voit asettaa itsellesi istumis- ja liikkumistavoitteet.